Столичният гранд  загуби гостуването си на Берое с резултат 2:1 в

...
Столичният гранд  загуби гостуването си на Берое с резултат 2:1 в
Коментари Харесай

Берое пречупи Левски и нанесе 8-ма загуба на сините в Първа лига

Столичният гранд   загуби гостуването си на Берое с резултат 2:1 в отсрочен мач от Първа лига. С две попадения за заралии се регистрира Алуин Фал, до момента в който за " сините " се разписа Паулиньо.
В 26-ата минута домакините излязоха напред в резултата след груба неточност на Тома Даске и гол на Фал с глава. 12 минути по-късно Левски изравни резултата, откакто Паулиньо вкара в мрежата на Берое, въпреки и с не малко доза шанс.
 Отложиха дербито сред ЦСКА и Левски Отложиха дербито сред ЦСКА и Левски
Спортно-техническата комисия към БФС отсрочи дербито от 13-ия кръг на Първа лига сред тимовете на ЦСКА и Левски, поради доста случаи на...
В началото на второто полувреме гол на Хасани бе анулиран поради игра с ръка, която остана невидяна от основния съдия Георги Иванов, само че бе видяна от страничния рефер, който незабавно " подсказа ", че голът е неточен. В 63-ата минута обаче Берое въпреки всичко излезе напред, като голът още веднъж бе дело на Фал.
След успеха Берое се изкачи до шестото място в Първа лига с актив от 21 точки (от 13 изиграни мача). Левски пък остава на 11-о място с едвам 14 пункта, регистрирайки осмата си загуба за сезона (от 14 изиграни мача).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР